Hoppa till sidans innehåll

Nu startar Flygsportreportage

09 APR 2011 23:07
Under våren får flygsport.se en ny avdelning: Flygsportreportage. Vi söker nu idéer till reportage från flygsportsverige. Ni har idén – vi sänder reportern.
  • Skapad: 09 APR 2011 23:07

Avsikten med den nya avdelningen Flygsportreportage är att berätta om vad som pågår ute i klubbar och distrikt inom de olika flygsporter som tillsammans bildar Flygsportförbundet. Arbete har inletts med det första reportaget, och tanken är att kunna publicera ungefär ett reportage i månaden. Inte bara om stora händelser utan även små. Om flygklubben som kämpar för att få ha kvar sin verksamhet. Om en  tävling. Om ett idrottslyfts-projekt. Om egentligen vad som helst som kan intressera flygsportare i vårt avlånga land, och kanske inspirera till att besöka eller pröva på en annan av de åtta flygsportgrenarna.

Om du har en idé, kontakta Flygsportförbundets kansli eller någon i styrelsen, på telefon eller med epost. Bra idéer och förslag är förutsättningen för att det ska bli en levande och spännande serie reportage.

Första reportaget handlar om hur ett drastiskt beslut räddade Varbergsflygklubb från att tyna bort.

Skribent: Björn Hårdstedt


 

Vaccinera klubben.png

Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info