Hoppa till sidans innehåll

Marknadsföring


Här hittar ni material som är tänkt att användas vid klubbarrangemang, mässor och liknande för att sprida information och kanske locka fler att börja flyga.

Vepor
Här kan ni se bilder på de vepor som vi tog fram tillsammans med TibbeCodegravity till vår monter på Vildmarksmässan. Veporna är 90cm breda och 210cm höga. Till veporna hör ett stativ som gör att dom kan stå fritt och var för sig. Om det är så att ni i klubben ska ordna något för att marknadsföra skärmflygsporten så finns det möjlighet att låna en eller flera av dessa. Om så är fallet kontaktar ni kansliet och meddelar vilka ni vill låna och till vilket namn och adress veporna ska skickas så hjälper hon er med det.

 Plattlandsvepa    Hangvepa    Bergsvepa    Paramotorvepa    Stockholmshangvepa

Veporna är från vänster till höger:

Plattland (bilden tagen vid Malmby av Tord Karlsson).
Hang (bilden tagen vid Hammars Backar av Fredrik Gustafsson).
Berg (bilden tagen på Åreskutan av Fredrik Gustafsson).
Paramotor (bilden tagen över Skarholmen av Max Marcus).
Stockholmshang (bilden tagen vid Fredhäll av Björn Hårdstedt).

Broschyr
Nu har vi äntligen lyckats ta fram den broschyr som vi saknat i alla år. Den är tänkt att ha för att sprida till såna som är nyfikna på vår sport och förmedla lite av den känsla skärmflygning ger. Broschyren är framtagen tillsammans med Fredrik Martinsson på Dollar Reklam och Media. Om ni i klubben vill ha broschyrer att dela ut så kontaktar ni kansliet och meddelar hur många ni behöver och till vilket namn och adress broschyrerna ska skickas. Du kan också ladda hem den i pdf-format genom att klicka på bilden nedan (filstorlek ca: 3MB).

Broschyr

Mediearkiv
Här har vi tänkt samla artiklar och dylikt som publicerats i media och som kanske kan användas i olika sammanhang. Om ni hittar sånt som ni tror skulle passa att ligga här så får ni gärna höra av er. Vi behöver nog hjälpas åt för att ha koll på allt som publiceras runt om i landet.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:54

 

hypoxia.se 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.