Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet


Stockholms Flygsportförbund har till uppgift att stödja flygklubbarna i länet i deras verksamhet. Förbundet har en styrelse som består av en handfull entusiaster som känner för flygning i alla former.

Vi har inget kansli, ingen stor organisation. Vi är föreningsmänniskor som vill rädda flygsporten i Stockholm. Tillsammans med er i föreningarna vill vi inspirera till verksamhet som rekryterar nya flygare och tryggar våra idrottsanläggningar. Just det. Idrott. Det är ur det perspektivet vi verkar. Flygsport är en del av den stora svenska idrottsrörelsen, och det är i det sällskapet vi har de bästa förutsättningarna att kunna fortsätta med det vi älskar mest av allt – att vara i luften.

På länkarna till vänster kan du läsa mer om vilka konkreta projekt förbundet jobbar med. Sedan hösten 2018 arvoderar vi någon i styrelsen för att kunna jobba ungefär en dag i veckan. Uppddragsgivaren är ni i föreningarna. Hör av er med era behov och idéer.

Uppdaterad: 17 DEC 2018 16:38 Skribent: Björn Hårdstedt
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706682720
E-post: stockholm@flygsport....

Se all info