Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till årsmöte + diskussion om prioriteringar

05 MAR 2017 14:11
Stockholms Flygsportförbund håller årsmöte onsdag 5 april kl 18:30 på Idrottens hus vid Skanstull. Välkommen på mingel med tilltugg från kl 18.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2018 00:07

Förutom årsmötet, som vi kan klara av ganska snabbt, så är det här ett viktigt möte där vi snackar mer om hur vi tillsammans kan stödja och stärka flygsporten i Stockholms län. Det har nämligen hänt grejer som ger oss nya möjligheter. Det beskrivs i tidigare artikel här på Stockholms Flygsportförbunds webbsida.

Desutom har det hänt saker på bidragsssidan (positiva saker) som är viktig för alla klubbar att känna till.
 
Tid för årsmötet: Onsdag 5 april kl 18:30.
Plats: Obs ändrad lokal. Mötet äger rum på Idrottens Hus, Skansbrogatan 7 vid Skanstull, Stockholm. Skansbrogatan är gatan som går från Södemalm ut över den låga bron vid Skanstull. Nr 7 är tydligt märkt, det är samma kvarter som Folksam-skrapan. Bästa transport med tunnelbana eller bussar till Skanstull. Promenera Götgatan på vänstra (östra) sidan gatan, så leder en trappa ned till Skansbrogatan alldeles innan Götgatan övergår i Skanstullsbron.
Kom och mingla från kl 18. Vi fixar macka och något att dricka till alla anmälda.
 
Stockholms Flygsportförbund är ett s.k. specialidrottsdistriktsförbund (SDF), långt och krångligt namn, men en bra plats för samarbete mellan alla föreningar inom "specialidrotten", alltså i vårt fall all flygsport. Vi har tidigare försökt samla alla flygklubbar till årsmöte, och det har gått sådär. Denna gång hoppas vi på större uppslutning eftersom vi har något konkret och aktuellt att prata om.
 
Meddela gärna deltagande till epostadress nedan.

Skribent: Björn Hårdstedt
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706682720
E-post: stockholm@flygsport....

Se all info