Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Hårdstedt

Fototävling 2020

20 APR 2020 00:00
Det är flera år sedan Svenska Flygsportförbundet senast hade en fototävling. Nu fångar Stockholms Flygsport upp stafetten och utlyser en fototävling på temat "Flygsport i Stockholm".
 • Uppdaterad: 19 APR 2020 08:27

Fototävlingens tema "Flygsport i Stockholm" innebär att bilderna ska skildra aktiviteter i de föreningar som tillhör Stockholms Flygsportförbund, eller i någon flygsportförening i övriga delar av Stockholms län. Norrtälje, Sigtuna, Södertälje och Nykvarn tillhör grannlänen i idrottens lite konstiga organisation, men medlemmar i föreningar där är alltså också välkomna med bidrag i denna tävling.

Det betyder att foton kan vara tagna utanför länets gränser, men ju tydligare koppling de har till Stockholm och Mälardalen, desto bättre.

Foton med människor ges förtur i urvalet. 

Tävlingsregler i övrigt:

 • Deltagare får skicka in upp till fem bilder.
 • Ge bilden ett filnamn innehållande ditt namn och ett bildnamn avdelat med understreck (till exempel: förnamn_efternamn_bildensnamn.jpg). Bifoga gärna en beskrivning av vad bilderna föreställer.
 • Digitala foton i jpg-format med högsta kvalitet. Så hög upplösning som din kamera klarar.
 • Tillsammans med bidragen skall kontaktuppgifter anges.
 • Sista datum för inskickande av bidrag: 15 januari 2021 till This is a mailto link. Om filerna blir stora, gör gärna ett zip-arkiv och sänd via en ftp-tjänst.
 • Genom att skicka in bilder ges Flygsportförbundet rätten att använda och publicera bilderna för icke-kommersiellt syfte, till exempel för att illustrera artiklar på vår webbplats. Namn på fotograf kommer alltid att anges.
 • Priset utdelas i samband med Stockholms Flygsportförbunds årsmöte i mars 2021.
 • Juryn består av Stockholms Flygsportförbundets styrelse, som inte får delta i tävlingen.
 • Juryn föredrar bilder som är tagna under innevarande år, men eftersom det är första gången så går det bra även med bilder från 2018 och 2019.
 • Prissumman är 2 000 kr för 1:a pris. Om tävlingsbidragen håller hög klass kan även ett 2:a pris med prissumma 1 000 kr och ett 3:e pris med prissumma 500 kr delas ut. Eventuell vinstskatt betalas av pristagaren.

Välkomna med bidrag!

Skribent: Björn Hårdstedt
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706682720
E-post: stockholm@flygsport....

Se all info