Hoppa till sidans innehåll

Viktigt om årets föreningsrapport

12 FEB 2013 19:26
Styrelsen har fått påpekande om att flera klubbar missat att trycka på knappen som sänder klubbens föreningsrapport i IdrottOnline till Flygsportförbundet.
  • Skapad: 12 FEB 2013 19:26

Styrelsens AU har beslutat att förlänga tiden för att kunna sända föreningsrapporten med en vecka, för att de som missat detta ska kunna göra ett nytt försök att skicka in rapporten och inte enbart spara denna. Anledningen är att systemet är nytt och att AU vill att alla ska ha samma chans att få vara med och rösta vid årsstämman.

Information finns att hämta här: RF manual en lite mer populär variant

Passa på nu och gör rätt så att alla blir inskickade.

Man skapar och sänder rapporten på klubbens administrationssida i IdrottOnline under fliken "Medlemsregister". Knapparna sitter längst ned i den rapport som skapas (se bild ovan). Den ena knappen heter "Spara" och sparar bara rapporten, sänder den inte. Den andra heter "Skicka till SF" och är den som verkligen sänder iväg rapporten (sparar också). SF är "riksidrotts-svenska" och betyder specialidrottsförbund, alltså i vårt fall Flygsportförbundet.

Det spelar ingen roll vilken idrott man väljer under fliken längst upp – Föreningen, Flygsport eller grenidrotten. Men välj gärna "Flygsport".

Lycka till!

Skribent: Bengt Lindgren & BH


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info