Hoppa till sidans innehåll
Modellflyg F3k

Sverige skördar guld i Modellflyg F3K

21 AUG 2013 22:01
Av fyra piloter tog sig alla fyra till final. Junioren Stefan Brebäck och de tre seniorerna Jonas Ekman, Sören Svantesson och Peter Jubel där Jonas lyckades ta hem en individuell bronsmedalj av totalt 83 piloter från 29 nationer. STORT GRATTIS
  • Skapad: 21 AUG 2013 22:01

Att vinna ett lagguld kräver en stor insats, inte bara av duktiga piloter utan av alla lagmedlemmar, det kräver Respekt för individer och oliktänkande. De har jobbat tillsammans i laget under flera år på nationella tävlingar, internationella resor och evenemang samt träning och träffar däremellan. Det kan låta banalt men en prestation på den här nivån handlar mycket om att må bra och ha kul och då finns det inte utrymme att missa ett mål mat eller att störa sig på andras beteende etc. Till VM i Arboga 2011 fick teamet förmånen att ha Rolle Brebäck i laget som fixade all mat till, nu är han livstidsanställd. Förmiddagsmackor, lunch, mellanmål på eftermiddagen, snacks, dryck etc.
Jonas Ekman modellflyg

De har tävlat flitigt internationellt de senaste åren med fina framgångar och har god koll på hur motståndet skulle komma att se ut. 

Ett lag som alla presterat på högsta nivå oavsett uppdrag vilket ytterligare förstärks av kommentarer från våra värsta konkurrenter

 

Lagledare Mattias Hammarskiöld vill tacka

-        Alla familjer

-        SMFF

-  Sponsorer

-        Minicars/Futaba

-        Momentum Model Technologies

modellflyg grupp

Skribent: Lova Bannister
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info