Hoppa till sidans innehåll

RIM 2009

18 MAJ 2009 13:11
Under helgen den 15-17 maj genomfördes Riksidrottsmötet (RIM) 2009. Riksidrottsmötet består av både RF-stämma och SISU Idrottsutbildarnas stämma som genomförs vartannat år.
  • Skapad: 18 MAJ 2009 13:11

Svenska Flygsportförbundet (FSF) var representerade genom ordförande John Grubbström, vice ordförande Bengt Lindgren, ledamoten och ungdomsrådsansvariga (tillika ledamot i RF:s ungdomsråd) Annie Johansson och kanslichef Jonny Carlén.

 

RF-stämman som startade redan på fredagen höll på till söndag med ajournering för måltider och SISU-stämman. Stämman fattade många beslut till gagn för svensk idrott. Bland annat en ny ska en ny samlad elitsatsning genomföras, två nya förbund beviljades inträde i RF (Svenska Dartförbundet och Svenska Karateförbundet). Riksidrottsstyrelsen har också fått i uppdrag att arbeta för att de fyra idrotter inom RF (golf, segling, ridning och utförsåkning)  som inte omfattas av det statliga skatteavdraget för friskvård idag ska göra det i framtiden.

 

Hela RIM streamades på RF:s webbsida där även en blogg skrevs i realtid.

Skribent: Jonny Carlén


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info