Hoppa till sidans innehåll

Kunglig Medalj utdelad vid årsstämman

15 APR 2009 15:59
Vid årsstämman utdelades de två första Kungliga Medaljerna inom svensk flygsport. Nedan följer det tackbrev som ena mottagaren Bengt-Eric Fonsell skickade till medaljkommittén.

Bengt-Eric Fonsell till vänster på bilden skakar hand med Christer Fuglesang som mottog FSF förtjänstmedalj i guld.

  • Skapad: 15 APR 2009 15:59

För några veckor sedan hade Svenska Flygsportförbundet sitt förbundsmöte i Göteborg, vid detta möte hade jag den stora förmånen och äran att få mottaga en Kunglig Medalj.


För detta vill jag framföra ett djupt tack till John Grubbström till hela Flysportförbundets styrelse och inte minst till ledamöterna i kommittén för Kungliga Medaljen.


När jag erhålligt RF:s förtjänsttecken, Kungliga Aeroklubbens förtjänstmedalj samt Flygsportförbundets förtjänstmedalj så tyckte jag att jag mer än väl fått ett erkännande för de år som jag på olika nivåer arbetat med flygsport och så kom som pricken över i:et den totala överraskning – att jag tillsammans med Lennart Ståhlfors för mottaga den första Kungliga Medaljen som tilldelats Flygsporten – vilken ära.

Ett varmt tack, jag skall böra medaljen med stolthet och heder.

Med varma hälsningar
Bengt-Eric Fonsell

Skribent: Jonny Carlén


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info