Hoppa till sidans innehåll
Foto: RI Almedalen

Flygsportsförbundet besöker Almedalen

15 JUN 2013 22:42
Flygsport finns på Almedalsveckan på Gotland.

Den 3 juli är det åter dags för den numera traditionella Idrottens dag under Almedalsveckan i Visby. Som vanligt bjuder svensk idrott under RI in till en rad intressanta seminarier men också spännande och roliga prova på-aktiviteter och uppvisningar i själva Almedalen. Gotlands fallskärmsklubb kommer att göra 2 uppvisningshopp.
  • Skapad: 15 JUN 2013 22:42

Årets seminarieprogram sätter den ideella idrottsföreningen och dess framtid i fokus, med inriktning på både idrottsrörelsens eget ansvar att hitta nya former och politikernas vilja att bidra till en positiv utveckling. 

Dagen avslutas traditionsenligt med ett mingel i idrottens tecken, där vi hoppas att du vill vara med och umgås en stund innan det är dags för partiledartalet. Både seminarierna och minglet komma att vara i det som vi år har döpt till den ideella trädgården, som Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna tillsammans med Forum - idéburna organisationer med social inriktning och Ideell Arena, hoppas ska bli en mötesplats för den civila sektorn under veckan. Adressen är Birgers Gränd 7, men ingången är från Almedalen. 

Skribent: Lova BANNISTER
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info