Hoppa till sidans innehåll

FSF genomlyst av RF på "SF-dialog"

15 APR 2009 08:28
Undertecknad, vice ordförande Bengt Lindgren och kanslichef Jonny Carlén tillbringade 7/4 ett par timmar på Idrottens Hus för att presentera vår verksamhet. Från RF:s sida kom Margareta Marvick och Lasse Hogedal samt RF:s ekonomiske controller Bengt Carlsson.
  • Skapad: 15 APR 2009 08:28

Vi gick igenom de olika grenarna, vår verksamhetsplan och budget, och fick svara på frågor om jämställdhetsplanen och anti-dopingarbetet. Bland annat diskuterades om FSF ska övergå till en "koncern-redovisning", dvs innefattande även grenförbundens ekonomi. Bengt Carlsson framförde att han är nöjd med hur vi lagt upp vår kontoplan och hur RF:s bidrag - det statliga medlen - redovisas.


Vi framhöll hur angeläget det är att RF stöder vår tillgång till luftrummet (vår arena) och vi har ju där liknande problem som t. ex. orienterare och motorsporter. Vi framhöll också att det är fortsatt oerhört angeläget att Idrott Online blir helt funktionsdugligt, och det stod klart, att detta är RF:s mest prioriterade fråga. Vi fick också framföra att vi är nöjda med det förslag till ny fördelningsprincip av RF-medel som skisserats och kom med förslag på begränsningsregler etc.

Skribent: John Grubbström


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info