Hoppa till sidans innehåll
Team Fire

EM-BRONS för damlandslaget i fallskärmshoppning

21 AUG 2013 22:00
Svenska damlandslaget i fallskärmshoppning, Team Fire, vann ett EM-brons. Det är Sveriges första internationella mästerskapsmedalj i fyrmannahoppning sedan 2001.
  • Skapad: 21 AUG 2013 22:00

Det var i söndags den 18 augusti tjejerna fick hänga bronsmedaljerna kring halsen och ställa sig på pallen efter Världscupen/EM i Banja Luka, Bosnien och Hercegovina. Team Fire vann brons även på SM i slutet av juli och satte där dessutom ett nytt svenskt snittrekord i sin klass med resultatet 14.4. 

När de kom till EM och Världscupen bara dagar efter SM var de ganska slitna och tävlingen började trögt. Men de hämtade upp sig och fick ett spännande avslut på tävlingen med särhopp med ryska laget. Team Fires medlemmar är Elisabeth Wetterlund, Stockholm/Linköping (född i Borås), Åsah Helenius, Linköping, Helena Hanses, Borlänge, Annica Carlsson, Stockholm (född i Ängelholm), Elof Wecksell (kameraman, också född i Ängelholm), Stockholm och Carolina Nilsson (reserv), Malmö. 

Stort Grattis, ni är stora förebilder för damflygsport!

Team fire_lineup

Läs mer om laget på www.teamfire.se Använd gärna de fina pressbilderna: https://dl.dropboxusercontent.com/u/373223/Fire-EM.zip Se ett av lagets EM-hopp: http://www.youtube.com/watch?v=umX4qsv-Vuk Se Världscupens resultat: http://www.epc2013banjaluka.org/results/4-Way-Female.html Kontakta laget genom Elisabeth Wetterlund på 0707-594420 eller This is a mailto link 

Skribent: Lova Bannister
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info