Hoppa till sidans innehåll

Gräsrotsfinansiering ger flygsport chansen att nå TV

13 FEB 2013 20:22
Drömmen om att skapa en proffs-serie i flygsport lever. För att det ska bli verklighet behöver projektet "Vingar över Sverige" vårt stöd. Projektet skall leda till tre TV-program som produceras av Folke Rydén.
  • Skapad: 13 FEB 2013 20:22

 

TV-serien kommer att få uppföljningar i flera olika länder och satsningen i Sverige är en form av "proof of concept", som görs för att bygga upp TV-intresset inför proffs-serien.

Projektet använder sk gräsrotsfinansiering eller folkfinansiering (engelska: crowdfunding eller crowd sourced fund raising) vilket är en metod för att finansiera projekt eller idéer genom att vända sig till ett stort antal finansiärer. Du kan stötta med några hundralappar och/eller hjälpa till att sprida information om projektet hos vänner och bekanta. Alla som bidrar får också något för pengarna; en DVD, bok, en buff, prova-på start ja du väljer själv.

 

Läs mer och ge ditt stöd på projektets sajt.

Skribent: Kjell Folkesson


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info