Hoppa till sidans innehåll

Årsstämma i Linköping 26 mars

04 DEC 2010 18:59
Flygsportförbundets årsstämma 2011 hålls i Linköping, med kvällens mingel och stämmofest mitt bland flygplanen i Flygvapenmuseums fantastiska nya lokaler.
  • Skapad: 04 DEC 2010 18:59

Styrelsen beslutade vid årets sista sammanträde i Göteborg 4 december att förlägga 2011 års förbundsstämma till Linköping.

Eftersom det kommit önskemål om att förlägga stämman till fler platser än Stockholm och Göteborg, har styrelsen sökt förslag till orter som inte ligger alltför "hopplöst" till för långväga resande.

En av orterna vi tittat på är Linköping. Staden ligger hyfsat till för resande från hela landet, och dessutom skulle ge ett bra tillfälle att besöka Flygvapenmuseum. Museet har nyligen genomgått en omfattande ombyggnad och är riktigt fint. Dessutom ordnar man konferenser och har en restaurang som gärna ordnar aktiviteter kvällstid, kombinerat med museets imponerande samlingar.

Vad borde alla flygsportare vilja göra, tänkte styrelsen -- jo, besöka Flygvapenmuseum. Så nu blir det stämma i Linköping, och på kvällen åker vi ut till museet och inleder med mingel och en timmes visning av samlingarna. Boka lördag 26 mars!

Skribent: Björn Hårdstedt


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info