Hoppa till sidans innehåll

Antidoping


Svenska Flygsportförbundet tar avstånd från all användning av substanser och metoder som förbjudits av World Anti-Doping Agency (WADA) och internationella flygsportförbundet (FAI). Svenska Flygsportförbundet (FSF) ska enligt Riksidrottsförbundets stadgar 11 kap 4§ ”aktivt [---] arbeta för en dopingfri verksamhet inom förbundet och sina medlemsföreningar samt upprätta plan för antidopingarbetet”. För att uppfylla den implementerade World Anti-Doping Code, som svensk idrott har i antidopingreglemente och RF:s stadgar, har Svenska Flygsportförbundet tagit fram detta antidopingprogram

Lär dig mer

Enklast lär du dig mer genom att gå E-utbildningen Ren Vinnare.
Vi uppmanar samtliga flygsportföreningar att vaccinera sin klubb. Målet är att minska risken att oskyldiga hamnar i kläm pga okunskap.
Svensk Antidoping har på sin sajt samlat massor av bra information. Här hittar u hur du söker dispens, den röd-gröna listan och mycket mer. 
 FAI samlar sin information om antidoping på följande sajt
Uppdaterad: 27 DEC 2018 10:27 Skribent: Kjell Folkesson
Epost: This is a mailto link


 

Framåt för fler i rörelse


Webbshop

 fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

 

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46104507176
E-post: This is a mailto link

Se all info