Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna


SISU är idrottens utbildningsorganisation. SISU erbjuder utbildning för idrotten, t.ex. kurser i styrelsearbete, kost och näring, träningsmetoder. SISU kan även bidra till utbildning som arrangeras av klubbar, t.ex. en licensutbildning. Reglerna för SISU är olika i olika distrikt varför du behöver ta kontakt med ditt lokala SISU-distrikt för att veta vad du kan få hjälp med.

Flygsportförbundet arbetar för att reglerna och tolkningarna av dessa ska bli samma i alla SISU-distrikt.

Antalet SISU-timmar är en vägande faktor som påverkar hur mycket pengar Flygsport får från Riksidrottsförbundet. Det är därför viktigt att klubbarna rapporterar in SISU-timmar. Klubben får dels lite pengar direkt och sedan kommer även en större summa till Flygsportförbundet som vi då kan dela ut till klubbarna.

Läs mer på SISU:s egen hemsida: https://www.sisuidrottsutbildarna.se/

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 22:52
Skribent: Per Andersson (Foto: Jesper Jörnén)

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

 

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Box 7819
103 96 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 10 476 54 71
E-post: This is a mailto link

Se all info