Hoppa till sidans innehåll

Nu startar Flygsportreportage

2011-04-09 23:07
Under våren får flygsport.se en ny avdelning: Flygsportreportage. Vi söker nu idéer till reportage från flygsportsverige. Ni har idén – vi sänder reportern.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 16:26

Avsikten med den nya avdelningen Flygsportreportage är att berätta om vad som pågår ute i klubbar och distrikt inom de olika flygsporter som tillsammans bildar Flygsportförbundet. Arbete har inletts med det första reportaget, och tanken är att kunna publicera ungefär ett reportage i månaden. Inte bara om stora händelser utan även små. Om flygklubben som kämpar för att få ha kvar sin verksamhet. Om en  tävling. Om ett idrottslyfts-projekt. Om egentligen vad som helst som kan intressera flygsportare i vårt avlånga land, och kanske inspirera till att besöka eller pröva på en annan av de åtta flygsportgrenarna.

Om du har en idé, kontakta Flygsportförbundets kansli eller någon i styrelsen, på telefon eller med epost. Bra idéer och förslag är förutsättningen för att det ska bli en levande och spännande serie reportage.

Första reportaget handlar om hur ett drastiskt beslut räddade Varbergsflygklubb från att tyna bort.

Skribent: Björn Hårdstedt

 

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Box 7819
103 96 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 10 476 54 71
E-post: This is a mailto link

Se all info