Hoppa till sidans innehåll

Aerobatic World Champion Rob Holland kommer till Sverige!

2017-05-08 19:35
Världsmästaren i aerobatic freestyle, Rob Holland, (USA) kommer till Sverige för att träna våra konstflygpiloter under träningshelgen på Brattforsheden den 3-4 juni!
  • Uppdaterad: 2017-05-08 20:11

Det är med stort nöje vi kan presentera att den regerande världsmästaren i "four minute freestyle", Rob Holland, besöker Sverige under den första veckan i juni vid konstflygförbundets träningshelg i Brattforsheden den 3-4 juni. Där kommer han att hjälpa våra piloter som önskar med träning och tips. Med tanke på Rob Hollands intensiva schema med förberedelser inför världsmästerskapen i Sydafrika är vi hedrade att han tar sig tid att komma till förbundets träningshelg.

Förutom landets konstflygpiloter bjuder vi även in allmänheten att beskåda kosntflygning av våra svenska piloter samt förhoppningsvis en flygning eller två utförd av den regerande världsmästaren! Mat och dricka finns att köpa under helgen.

Svenska konstflygförbundet har tillsammans med företaget Scandic Aviation gått ihop för att täcka kostnaderna det innebär att få Rob Holland till Brattforsheden vilket möjliggör för landets alla piloter att få träning i världsklass.

Konstflyget har under de senaste åren upplevt en positiv spiral med ett ökat antal utövare där vissa flyger för nöjes skull medans andra deltar i tävlingar och flera gör båda delarna. Att få besök och träning av en internationell pilot i världsklass bidrar mycket för att utveckla det svenska konstflyget!

Piloter som vill delta i privat individuell coachning med Rob Holland före och efter konstlfygförbundets träningshelg kan kontakta This is a mailto link. Antalet platser är begränsade.

För de piloter som besöker träningshelgen och vill ha coachning täcks kostnaden av förbundet och Scandic Aviation. Kom ihåg att ha betalt in er medlemsavgift till IAC22. (www.iac22.se)

Än en gång, vi är mycket hedrade och spända över att ha Rob Holland på besök och vi hoppas att få se så många som möjligt av er i Brattforsheden!

Varmt välkomna!

Styrelsen

 

 

Epost: Adressen Gömd

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.


Fototävlingen 2016

 Fototävlingens vinnare

Fototävlingen andra plats

Fototävling tredje plats


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.


Postadress:
Svenska Konstflygförbundet
Box 7085
103 87 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info