Hoppa till sidans innehåll

Jubileum

15 MAJ 2018 14:23
Ja må vi leva, ja må vi leva.. I hundrade år.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2018 10:12

 
2018 firar Konstflygförbundet 40 år. Detta firar vi med ny logotype och möjlighet att synas i enhetliga och snygga kläder med tryck. Den estetiska utformningen är tänkt att kommunicera en tydlig varumärkesidentitet som snabbt associerar till flyg för gemene man. Logotypen är modernt tidlös och tacksam att använda i tryck och reklam. 
Vid användning där bakgrunden är vit eller har en ljusare bild bakom kommer texten och flygplanet vara blå samt röken gul. Vid reklamtryck med marin botten används istället gul färg och röken är vit.
Det kommer finnas möjlighet att beställa jacka, pikétröja och t-shirt med förbundets logotype. Kläderna finns i dam- och herr-utförande samt går i marinblått med tryck på ryggen och ett mindre framtill. Det är moderna sportiga kläder. Jackan finns i två varianter som är snarlika varandra till utseendet men den ena är något billigare. Vi vill gärna att så många som möjligt känner att det finns utrymme att köpa jackan därav valet av två utföranden. För dom som är intresserade att prova olika storlekar så kommer vi ta med jackor och tröjor till säsongsstarten i Eskilstuna. Det kommer självklart att finnas tillfälle att göra beställning senare om man inte kan närvara under träningshelgen.
Skribent: Svenska Konstflygförbundet
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Konstflygförbundet
Box 7085
103 87 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info