Hoppa till sidans innehåll

Varför dröjer min licensbricka


Varför dröjer min licensbricka?

Om du skickat in din ansökan och inte får någon licensbricka inom någon vecka har den fastnat i administrationen, antingen hos klubben eller hos kansliet. Klicka på status för min ansökan. Ange ditt licensnummer och personnummer. Nu listas alla dina licensansökningar. Klicka på året för att visa mer information om ansökan. Om raden behandlad av klubben är tom betyder det att ansökan inte godkänts av din klubb ännu. Ta då kontakt med klubben. På raderna medlemsavgift i SHFlicensavgift och försäkringar visas datumen när din inbetalning registrerats på SHFs plusgiro. Är dessa rader tomma har din inbetalning inte registrerats. Registreringen görs manuellt av kansliet, så det kan dröja några dagar mellan inbetalning och registrering. På raden behandlad av kansliet visas datumet när licensbrickan skrivits ut och skickats med posten.

Uppdaterad: 17 MAR 2017 14:58
Skribent: Per Andersson
Epost: Adressen Gömd

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

 

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Box 7819
103 96 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 10 476 54 71
E-post: This is a mailto link

Se all info