Hoppa till sidans innehåll

Förnya licensen för 2015

30 DEC 2014 18:56
Försäkringsalternativen är nu klara för 2015
  • Skapad: 30 DEC 2014 18:56

Det blir ELEV, MEDI, och MAXI samt en separat reseförsäkring som vi rekommenderar. Mer information om försäkringarna plus försäkringsbreven kommer att läggas upp inom kort.

Den stora skillnaden mellan MEDI och MAXI är att den senare innehåller en mycket större livförsäkring för efterlevande - bra att tänka på för den som har familj.

OBS: Tidigare trodde vi att vi även skulle ha alternativet BAS. Nu blev det inte så i år utan det är MEDI och MAXI som gäller för 2015. Du som redan betalt in för BAS har möjlighet att ligga kvar på den nivån, men vi rekommenderar att uppgradera till minst MEDI (alltså betala in 450:- extra för MEDI eller 950:- för MAXI och ange uppgradering BAS till MEDI/MAXI vid inbetalning).

Notera att tandemflygning kräver minst MEDI.

Skribent: Andreas Olsson

Framåt för fler i rörelse


Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

 

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Box 7819
103 96 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46 10 476 54 71
E-post: This is a mailto link

Se all info