Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på årsmöte 11 april

09 MAR 2018 14:41
Stockholms Flygsportförbund håller årsmöte onsdag 11 april. Det är klubbarna som bjuds in till årsmötet, men intresserade medlemmar är också välkomna.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2018 20:34

Stockholms Flygsportförbund är flygsportens regionala organisation i Stockholms län. Vi drog igång förbundet igen för några år sedan främst för att vara en samlad samtalspart gentemot Stockholmsidrotten, och det har givit resultat. Vi är nu definitivt på banan.

Två spännande anläggningsprojekt är på gång (fotot ovan visar Ullnatoppen där ett center för skärm-, häng och modellflyg planeras), och klubbarnas engagemang kan inte överskattas. Kom därför på årsmötet onsdag 11 april.

Samling kl 18 på Idrottens hus vid Skanstull med macka och något att dricka. Adressen är Skansbrogatan 7. Föranmäl ditt deltagande på epost-länken nedan.

Årsmöteshandlingar finns i Dokumentarkiv.

Skribent: Björn Hårdstedt
Epost: This is a mailto link

Framåt för fler i rörelse


Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

 

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 070-6682720
E-post: This is a mailto link

Se all info